How many hours are there in 34.5 years [Solved]

conversions are easiest if u do them like ive shown. start with what youre given, then i convert to days (365 days in 1 year), then to hours (24 hours in 1 day).

Answer 7

34.5 years = 34.5*365 = 12592.5 days = 12592.5*24 = 302220 hrs

24 hours in a day
Times 365.25 for the amount of days in a year (remember its not exactly 365. if the answer is not supposed to be that percise, do 365)
That will give you how many hours in a year.
Times that by how many years, 34.5

Think about it Its common sense.

34.5 years = 34.5*365 = 12592.5 days = 12592.5*24 = 302220 hrs

24 hours in a day
Times 365.25 for the amount of days in a year (remember its not exactly 365. if the answer is not supposed to be that percise, do 365)
That will give you how many hours in a year.
Times that by how many years, 34.5

34.5 years = 34.5*365 = 12592.5 days = 12592.5*24 = 302220 hrs

conversions are easiest if u do them like ive shown. start with what youre given, then i convert to days (365 days in 1 year), then to hours (24 hours in 1 day).

You know there is 8736 hours per year, so you do 8736 x 34.5 which equals 301392 hours in 34.5 years

There are 52 weeks per year, so you do 168 x 52 which equals 8736 hours per year.

September 19, 2008 is day 263 of 2008.
Half of this year is 183 days
Day 80 of 1974 leaves (365-80) 285 days in 1974
The eight leap years have (366*8) 2928 days.
The remaining 25 years have (365*25) 9125 days
Total number of days: 263 285 2928 9125 = 12601 days
12601 days * 24 hours/day = 302424 hours

Get Answer for  Is it typical for community college to not accept an iep diploma [Solved]

This can be solved by what is known as dimensional analysis or factor label method. The general idea is that you can multiply something by an equivalent of 1 to get to your answer. So in this case you know the following about years and hours.

You have 24 hours in 1 day.
You have 365.25 days in 1 year.
You have 34.45 years.

24 hours in a day
Times 365.25 for the amount of days in a year (remember its not exactly 365. if the answer is not supposed to be that percise, do 365)
That will give you how many hours in a year.
Times that by how many years, 34.5

you always times by what you want to convert into and divid by the units from the part before.

Think about it Its common sense.

One regular year has 365 days.
One leap year has 366 days. Every 4 years has 1 leap year.
One day has 24 hours.

34.5 years = 34.5 x 365 days = 12,592.50 Days
Leap years = 34.5 / 4 = 8 leap years = 8 extra days

Total Days = 12,592.50 8 = 12,600.50 Days
Total hours = 12,600.50 x 24 hours = 302,412.00 hours

So 34.5 years has approximately 302,412.00 hours.
This varies depend on what is your starting and ending date; if you start right on a Feb.29 you might have another extra 24 hours.

That not hard Do you homework

So 34.5 years has approximately 302,412.00 hours.
This varies depend on what is your starting and ending date; if you start right on a Feb.29 you might have another extra 24 hours.

in sig figs its is 30.2 x 10^5 hours

Get Answer for  The primary source of revenue for a wholesaler is [Solved]

365 days/ year

302427

Hope that helped

therefore there are 302220 hrs in one year!

Total Days = 12,592.50 8 = 12,600.50 Days
Total hours = 12,600.50 x 24 hours = 302,412.00 hours

you always times by what you want to convert into and divid by the units from the part before.

24 hrs in a day, 365 days in a year
365days*34.5 years=12592.5days in 34.5 years
12592.5days* 24hrs =302220hrs

There are 52 weeks per year, so you do 168 x 52 which equals 8736 hours per year.

Hope that helped

302427

Hope that helped

24 hours in a day
Times 365.25 for the amount of days in a year (remember its not exactly 365. if the answer is not supposed to be that percise, do 365)
That will give you how many hours in a year.
Times that by how many years, 34.5

You know there is 8736 hours per year, so you do 8736 x 34.5 which equals 301392 hours in 34.5 years

Answer 7

Then you know there are 7 days a week, so do 24 x 7 which equals 168 hours per week

That not hard Do you homework

therefore there are 302220 hrs in one year!

Then you know there are 7 days a week, so do 24 x 7 which equals 168 hours per week

First you know there are 24 hours in a day.

Easy estimate: 34.5 a * 365.25 d/a * 24 h/d = 302427 h

This post is last updated on hrtanswers.com at Date : 1st of September – 2022